't Kapelhuis
Kapel 2, 6017 RB  Thorn
E: info@thorn-kapelhuis.nl
M: +31 (0)6 - 139 54 325
© 2014. Alle rechten voorbehouden.

Over ‘t Kapelhuis

Of u nu speciaal naar ‘t Kapelhuis of naar de Kapel onder de Linden komt, of u fietst, loopt of rijdt toevallig langs, het is altijd de moeite waard er even te stoppen voor een lekker kopje koffie of thee met een stukje Limburgse vlaai. Op het terras, in de zon of in de schaduw van de lindenbomen, is het prettig toeven. Een glaasje wijn of een Gouverneur smaakt er trouwens ook prima.

Als het weer het niet toelaat om op het terras te gaan zitten, kunt u ook binnen in de sfeervolle gelagkamer iets gebruiken. ‘t Kapelhuis is gebouwd in 1676 en ligt naast de Kapel onder de Linden net buiten het witte stadje Thorn. Als u de bordjes naar de kapel volgt komt u er vanzelf.

‘t Kapelhuis kan ook culinaire arrangementen voor gezelschappen van 8 tot 30 man verzorgen, maar van te voren reserveren is noodzakelijk.
Het is dus niet mogelijk a la carte te lunchen of te dineren.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ‘t Kapelhuis terecht. Er is een aparte ruimte waar vergaderingen gehouden kunnen worden. Koffie, thee, soep en broodjes, en eventueel een drankje achteraf, kunnen naar believen geserveerd worden.¬†Betaling kan zowel contant als met Pin.

Maak s.v.p. tijdig uw wensen kenbaar aan uw gastvrouw Leonie Vincken.